Raymaekers: "Titelstrijd kan nog alle kanten uit"

Dirk Pieters
| 5 reacties
Raymaekers: "Titelstrijd kan nog alle kanten uit"
Foto: © SC

OH Leuven mag stilaan beginnen dromen van de titel. Het speelde ook weekend afgelopen sterk tegen Doornik en won uiteindelijk zonder al te veel problemen. Wim Raymakers beseft dat het niet meer mag mislopen.

“We begonnen zeer sterk aan de partij met vier prima mogelijkheden in de eerste vijftien minuten. Toch bleef het heel spannend omdat dat doelpunt maar niet wou vallen in het begin. Gelukkig hield doelman Lenaerts ons recht na een kans voor Nicoise. Ook in de tweede helft bleef het wachten op een doelpunt. Gelukkig viel het uiteindelijk dan toch via een stilstaande fase.”

“Volgende week hebben we opnieuw een moeilijke wedstrijd op het programma staan. We mogen niet beginnen zweven. Als we verliezen van Waasland-Beveren kan het opnieuw alle kanten uit. Dat Lommel United dit weekend punten liet liggen is natuurlijk meegenomen. Maar we hielden ook Bergen in het oog. Ik had gedacht dat die geen punten meer gingen laten liggen, maar Rupel Boom hield ze gelukkig tegen.”

Aan vertrekken denkt Raymaekers helemaal niet. “Ik zou niet weten waarom ik zou vertrekken. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld bij een club. Ik blijf bij OH Leuven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties