cerCercle Brugge
kvmKV Mechelen
Datum: 23/04/2011 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Cercle Brugge nieuwe leider Play-Off 2A
Melissa Maes
| 0 reacties
Cercle Brugge nieuwe leider Play-Off 2A
Foto: © SC

KV Mechelen kwam als groepsleider op bezoek bij Cercle Brugge in Play-Off 2A. De thuisploeg had slechts twee punten minder dan Malinwa, dus mits winst kon het zelf aan de top gaan staan.

De eerste helft begon zeer moeizaam. Cercle Brugge kwam geleidelijk aan in de wedstrijd te komen en kon halverwege via Evens scoren. KV Mechelen wist even niet goed wat te doen maar besloot dan toch enkele kansen af te dwingen zonder resultaat.

Voor de rust zag de uitslag er nog gunstig uit voor de bezoekers. Alles kon nog gebeuren tot wanneer Cercle  Brugge besliste om twee snelle doelpunten te maken kort na de hervatting.

Ruim tien minuten voor tijd zorgde Gorius voor de eerredder, maar meer dan dat stelde het niet voor. De slotfase bestond uit wissels en gele kaarten, van voetbal kwam er niet veel meer in huis.

Malinwa is niet langer leider in Play-Off 2A. Cercle Brugge neemt de eerste plaats over met een puntje voorsprong. De andere concurrenten, Lierse en Sint-Truiden, raakten niet verder dan een gelijkspel.

Herbeleef Cercle Brugge - KV Mechelen

Vooraf