Kranjcar in belangstelling Lazio, AS Roma en Juventus

Michiel Derwael
| 7 reacties
Kranjcar in belangstelling Lazio, AS Roma en Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham-middenvelder Niko Kranjcar kan zijn loopbaan vervolgen in de Serie A. Volgens zijn zaakwaarnemer staat de Kroaat in de belangstelling van AS Roma, Lazio en Juventus.

Onder Harry Redknapp komt Kranjcar niet verder dan een plaats op de reservebank. De middenvelder moet onder andere Steven Pienaar en Gareth Bale voor zich dulden. Een transfer is dus een mogelijke optie voor de Kroaat. “Niko is ongelukkig in Tottenham. Hij wil spelen”, vertelt zijn zaakwaarnemer Adrian Aliaj aan SkySports.

“Het is een schande dat een speler met zijn kwaliteiten op de bank zit. Hij is loyaal naar de club toe en heeft nog een contract, maar hij zit nu in een moeilijke situatie. En als een voetballer niet speelt, kan het een probleem worden.”

Aan interesse is er geen gebrek. “Het is normaal dat er belangstelling is voor een speler als Niko. In Italië volgen Lazio, AS Roma en Juventus zijn prestaties. Ook in Spanje en Duitsland zijn er gegadigden. In de komende tien dagen zal Niko een gesprek hebben met de manager. Hierna zullen we weten wat er gaat gebeuren”, aldus Aliaj.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties