Interview Vervaeke: "Aalst is een schitterende club"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Vervaeke: "Aalst is een schitterende club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst wist vorige week Bas Vervaeke te strikken voor het volgende seizoen. De middenvelder komt over van reeksgenoot Wetteren. Voetbalkrant.com ging op bezoek bij de nieuwste aanwinst van Aalst.

Proficiat met je transfer naar Aalst, maar geen spijt van je vertrek bij Wetteren?

"Natuurlijk ben ik tevreden met deze transfer naar Aalst, maar ik heb het goed gehad bij Wetteren. Het is altijd spijtig dat ik afscheid moet nemen, maar met mijn nieuwe club Aalst heb ik een nieuwe wending in mijn carrière."  

Voor hoeveel seizoenen lig je nu onder contract bij Aalst?

"Ik heb een contract voor één seizoen met een optie voor één extra seizoen. Alles verliep heel vlot en ik heb niet lang moeten nadenken alvorens we tot een overeenkomst kwamen."

Wat verwacht je van je nieuwe club ?

"Ik ben blij dat ik bij Aalst heb getekend omdat het een club is met geschiedenis en veel supporters. Voetbal leeft in Aalst en de club heeft ambitie. Het is een ploeg die altijd wil voetballen en ik denk dat we zeker een verrassing kunnen worden komend seizoen in de tweede klasse. Aalst is een club die thuishoort in tweede klasse of zelfs nog hoger." 

Was er nog andere interesse voor je of was het duidelijk dat Aalst het ging worden?

"Enkel met Aalst heb ik gesproken. Ik heb zelf vooral contact gehad met trainer Bart Van Renterghem en kijk al uit naar de samenwerking. Het seizoen kan niet snel genoeg beginnen."

Veel succes alvast volgend seizoen.

"Bedankt".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties