Heylen: "Antwerp leeft enorm"

Dirk Pieters
Heylen: "Antwerp leeft enorm"
Foto: © SC

Maandag stond de eerste training van Antwerp op het programma. Niet alleen de spelers verschenen op de Bosuil, maar ook Paul Heylen maakte zijn opwachting.

De gewezen commercieel manager van Germinal Beerschot is de nieuwe algemeen directeur voor de organisatie van de NV RAFC Management. Heylen is geen onbekende in het Belgische voetbal. Eerder werkte hij al tien seizoenen bij Racing Genk en ook bij KVSK United en Germinal Beerschot was hij aan het werk.

Nu kan Heylen zich bezig houden met de oudste club van het land. "Dit is een hele leuke uitdaging. Het doel is om Antwerp zo snel mogelijk terug naar eerste klasse te brengen. Er is nog veel werk, maar we mogen de lat wel hoog leggen. Deze club hoort thuis in eerste klasse en daar moeten wij allemaal samen voor zorgen", aldus Heylen.

Op de eerste training was Heylen alvast onder de indruk. "Ik had nooit verwacht dat er zoveel volk zou komen naar een eerste training. Je ziet dat het hier enorm hard leeft. Deze achterban heb je nodig om te bouwen aan de club."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties