Martinez looft Cleverley

Tomas Taecke
| 2 reacties
Martinez looft Cleverley
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wigan-coach Roberto Martinez heeft zijn bewondering voor het jonge talent Tom Cleverley uitgesproken. De Spanjaard zag het toptalent van Manchester United vorig seizoen rijpen bij Wigan Athletic.

Tom Cleverley had afgelopen zaterdag zijn aandeel in de zege van Manchester United. De Mancunians klopten stadsgenoot City in het strijden om de Community Shield. Een opvallende rol was weggelegd voor het jonge talent Cleverley, die vorig seizoen uitgeleend werd aan het Wigan Athletic van coach Martinez.

Op de officiële website van de Engelse Premier League steekt Martinez zijn admiratie voor de youngster niet onder stoelen of banken. "Cleverley was uitermate belangrijk voor ons team, wat op zich geen verrassing was", aldus de coach van de Latics. "Wat mij wel charmeerde was de persoonlijkheid, het karakter en de normen en waarden die de middenvelder erop nahield", looft Martinez de 22-jarige.

Sir Alex Ferguson gaf eerder al aan in Cleverley dé opvolger te zien van Paul Scholes, die vorig seizoen uit het voetbal stapte. Eerder deze week maakte Cleverley voor het eerst deel uit van de nationale Engelse selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties