Hoofd van Ogunjimi is vrij, De Bruyne niet tijdig fit

Fabian Morren
| 21 reacties
Hoofd van Ogunjimi is vrij, De Bruyne niet tijdig fit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne zal zeker nog niet spelen tegen Valencia. De Rode Duivel zit niet in de selectie. Op Marvin Ogunjimi rekent trainer Mario Been wel.

Fabian Morren vanuit Genk

"Woensdag spelen we een onderlinge wedstrijd en dan zullen we zien of De Bruyne klaar is om opgenomen te worden in de selectie voor Standard", zo vertelt coach Mario Been. "Hij heeft de voorbije dagen met ons getraind en heeft geen terugslag. De wedstrijd tegen Valencia komt echter te vroeg."

De Bruyne speelt niet, maar Marvin Ogunjimi is er wel weer bij. De spits zag zijn transfer naar Mallorca (tijdelijk) de mist ingaan en moet zich nu weer concentreren op Genk. Tegen Sint-Truiden werd hij nog uit de selectie gelaten. "Ogunjimi heeft mij laten weten dat zijn hoofd vrij is en komt dus in aanmerking om te spelen."

De defensie liet tegen Sint-Truiden geen al te sterke indruk. Toch zal Been geen wijzigingen aanbrengen in de achterste linie. "Ik heb het volste vertrouwen in Simaeys en Nadson. De drie nieuwkomers (Sarr, Grimi en Masuero, nvdr.) zijn nog niet honderd procent fit, maar kunnen wel alles meedoen op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties