Spaanse journalisten missen persconferentie Been

Fabian Morren
| 25 reacties
Spaanse journalisten missen persconferentie Been
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zeg niet zomaar persconferentie tegen een persconferentie in de Champions League. De Genkse perszaal is te klein en dus werd er een grote tent naast het stadion gebouwd. Daarin was voldoende plaats voor de Belgische en Spaanse pers. Maar waar bleven die Spanjaarden?

Fabian Morren vanuit Genk

Je zou denken dat Spanje niet wakker ligt van de kleine Belgische kampioen Racing Genk. Op de persconferentie van Mario Been en David Hubert was er in geen meters een Spaanse journalist te bespeuren. Reden: de vlucht van de Spanjaarden had vertraging. Later op de dag is er nog de persconferentie van Valencia. Dan zullen zij normaal wel present zijn.

Valencia heeft al een "Belgisch" verleden. Zo speelde het twee seizoenen geleden nog in de Europa League tegen Club Brugge. Club won de heenwedstrijd met 1-0, maar verloor na verlengingen met 3-0 in Spanje. Stijn Stijnen speelde destijds een heel goede wedstrijd. 

In 2004 speelde Anderlecht in de Champions League tegen Valencia. De Spanjaarden wonnen zowel in Brussel (1-2) als thuis (2-0).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties