Groep B: Hazard op zoek naar drie punten tegen Inter

Melissa Maes
| 0 reacties
Groep B: Hazard op zoek naar drie punten tegen Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep B ontvangt leider Internazionale de laatste in de stand, Lille. CSKA Moskou maakt de verplaatsing naar Trabzonspor en zij kunnen woensdagavond afstand van elkaar nemen.

Eden Hazard en zijn ploegmaats krijgen de moeilijke opdracht om op het veld van Internazionale punten los te weken. De Italiaanse club staat eerste met zes punten, Lille heeft er slechts twee. De trainer van de Franse topclub, Rudi Garcia, voelt dat er moet gewonnen worden.

“Het zal heel belangrijk zijn om te scoren. We hebben punten nodig en moeten dus proberen om te winnen.” Maar dat is net hetzelfde wat Inter-coach Claudio Ranieri denkt. “We willen ons kwalificeren voor de volgende ronde.”

CSKA Moskou en Trabzonspor hebben allebei vier punten. Toch zijn tweelingbroers Vasili en Aleksei Berezutski er gerust in. “Alles kan nog gebeuren, we hebben het in eigen handen. We kunnen ons nog steeds kwalificeren.”

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Internazionale is  favoriet. Het duel tussen Trabzonspor en CSKA Moskou levert geen voorkeur op. Een gokje op Lille daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Internazionale de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,50 euro bij een gok van 150 euro, Trabzonspor en CSKA Moskou leveren u 390 euro op. Bij winst van Lille wint u 600 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties