Chelsea kan niet scoren bij Norwich
Thomas De Block
| 28 reacties
Chelsea kan niet scoren bij Norwich
Foto: © SC

In de Premier League slaagde Chelsea er niet in om te scoren tegen Norwich. Lukaku kreeg dertien speelminuten, maar ook hij kon niet voorkomen dat Chelsea bleef steken op een 0-0.

Chelsea speelde een povere wedstrijd. De ploeg uit Londen had wel kansen, maar miste scherpte voor doel terwijl Norwich kon rekenen op een sterk keepende Ruddy.

Fernando Torres gold mogelijk als exponent voor de gemiste kansen. De Spanjaard wist weer niet te scoren en dat al voor het vijftiende competitieduel op een rij. Op het uur kreeg hij nochtans een opgelegde kans, maar de Spanjaard miste onbegrijpelijk.

Torres werd twaalf minuten voor tijd gewisseld voor onze landgenoot Romelu Lukaku. Met Lukaku tussen de lijnen kwam er echter geen beterschap. Hij keerde zelf nog een poging van ploegmaat Malouda.

Norwich hield de 0-0 vast en slikte zo voor het eerst geen tegendoelpunt in een thuisduel. Voor Chelsea was betekent het een zoveelste puntenverlies. De Londenaars moeten zelfs naar onder beginnen kijken. Zo kunnen Arsenal, Newcastle en Liverpool terug aansluiting vinden bij het als vierde gerangschikte Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties