KVO-aanvoerder Wallaeys: "We hebben Wezet uitgeteld"

Tomas Taecke
| 10 reacties
KVO-aanvoerder Wallaeys: "We hebben Wezet uitgeteld"
Foto: © SC

KV Oostende nestelde zich stevig op de derde plaats na een deugddoende 1-3-zege op het veld van Wezet. Na deze nederlaag lijken de Luikenaars uitgeteld voor de top-5.

KV Oostende-kapitein Lars Wallaeys loofde de tactische superioriteit van zijn team na de 1-3-uitzege op het veld van Wezet. De kustjongens hebben de derde periode prima ingezet en liggen op koers om straks de eindronde te spelen.

"We hebben deze wedstrijd heel volwassen aangepakt", reageert Wallaeys in Het Nieuwsblad. "Ons tactisch meesterschap zorgde ervoor dat de coach van Wezet echt niet wist hoe te reageren. Tot driemaal toe heeft hij hun veldbezetting gewijzigd, zonder resultaat".

"We hadden de wedstrijd onder controle, enkel in de tweede helft eisten de Luikenaars bij een achterstand het balbezit op. Echt kansen kregen ze niet, hun doelpunt viel trouwens toen Brillant geblesseerd op de mat lag", aldus de maker van het eerste doelpunt.

"Wezet is nu uitgeteld voor de top vijf. Ze konden hun achterstand tot zes punten herleiden maar zijn daar niet in geslaagd. Ook andere concurrenten zoals Lommel en Waasland-Beveren lieten dit weekend punten liggen", weet de zeekapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties