Rodgers over de transfergeruchten

Yves Dekoning
| 9 reacties
Rodgers over de transfergeruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste weken gonst het weer van de geruchten over mogelijke aanwinsten voor Liverpool FC. Brendan Rodgers heeft vandaag gereageerd op de website van de club. Hij ging ook in op de situatie van Joe Cole.

Liverpool FC werd de voorbije weken weer aan tal van spelers gelinkt. Zo zou de club volgens de roddelpers azen op Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim), Klass-Jan Huntelaar (Schalke), Mohamed Diamé (Wigan, einde contract), Dimitar Berbatov (Man Utd), Milos Krasic en Eljero Elia (Juventus), Ryad Boudebouz (Sochaux), Clint Dempsey (Fulham), Marouane Fellaini (Everton), Daniel Sturridge (Chelsea), Adam Johnson (Man City), Victor Moses (Wigan), Salomon Kalou (Chelsea, einde contract), Ibrahim Afellay en Cristian Tello (Barcelona).

Manager Brendan Rodgers heeft vandaag gereageerd op de vele geruchten. Hij ging vooral in op de situatie van Sigurdsson, de 22-jarige middenvelder die hij vorig seizoen bij Swansea onder zijn hoede had. "We leenden hem vorig seizoen en hij deed het heel goed. Ik wou hem naar Swansea halen en als die transfer niet doorgaat, probeer ik hem naar Liverpool te brengen. Maar ik wil eerst Swansea de kans geven om met de speler te praten. Dat lijkt met eerlijk."

Over de andere transferdoelen wil Rodgers zo weinig mogelijk kwijt. "Ik wil niet te veel zeggen over mogelijke transfertargets. Er zijn een aantal spelers die een directe versterking zouden zijn. Ik weet welk type spelers we nodig hebben om de ploeg te doen presteren. De club, het bestuur en ik zullen dat bestuderen. Het probleem is dat Liverpool gelinkt wordt aan elke speler die weg wil bij zijn club. Als je alles moet geloven, kunnen we volgend seizoen zes of zeven ploegen opstellen. Iedereen wil voor Liverpool spelen, maar dat is onmogelijk."

Rodgers wil ook iedereen de kans geven op een nieuwe start, één van die spelers is de 30-jarige Joe Cole. "Ik sprak Cole in Spanje en hij wil terugkeren. Hij is heel getalenteerde, hij werd uitgeleend aan Lille en deed het daar uitstekend. Hij heeft de mogelijkheid om ook hier zijn talent te tonen. Voor mij krijgt iedereen een nieuwe kans. Als een nieuwe manager bij een club komt, zorgt dat voor nieuwe motivatie bij de spelers."

Ten slotte liet Rodgers nog weten dat er overleg was geweest met kapitein Steven Gerrard, Jamie Carragher, Luis Suarez en enkele andere belangrijke spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties