West Ham biedt 17 miljoen voor Carroll

Pieter Vierstraete
| 3 reacties
West Ham biedt 17 miljoen voor Carroll
Foto: © SC

West Ham-manager Sam Allardyce wil het transferrecord van de club breken. Hij maakt volgens Sky Sports vandaag een bod van 17 miljoen pond voor Andy Carroll, het hoogste wat Liverpool al heeft mogen ontvangen voor de spits.

Het nieuwe Liverpool van Brendan Rodgers is de stormram Andy Carroll (23) liever kwijt dan rijk. Het blijft wel een Engels international van jonge leeftijd waarvoor de club destijds 35 miljoen pond voor betaalde dus de bedoeling is om zoveel mogelijk geld te recupereren.

Liverpool wil eigenlijk twintig miljoen pond, maar voor die som lijkt niemand bereid Andy over te nemen. Alan Pardew maande Liverpool al eerder aan tot realisme over de transferprijs. West Ham lijk nu wel aardig in de buurt te komen.

Andy Carroll imponeerde niet tijdens zijn eerste seizoen Liverpool. Met vier goals in 35 Premier League wedstrijden hoeft dat weinig betoog. Liverpool-manager Brendan Rodgers staat bekend voor zijn technische benadering van het spelletje. Hij wil zijn team over de grond zien voetballen. Andy Carroll zou hij dan ook het liefst ingeruild zien voor een pak poen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties