"Steun van fans is geweldig"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
"Steun van fans is geweldig"
Foto: © SC

De Deense international Daniel Agger heeft een nieuw meerderjarig contract ondertekend bij zijn club. Een beslissing waar zowel Agger als de fans blij mee zijn.

"Dit betekent alles voor mij. Ik heb nooit ergens anders naartoe gewild en ik ben blij dat de club met mij verder wil", aldus de Deen die sinds januari 2006 bij de Reds speelt. "Ik voel echt dat ik deel uitmaak van deze club, en dat wil ik in de toekomst graag zo houden. Ik ben blij met onze manier van spelen, hopelijk komen de goede resultaten ook snel."

De traditioneel trouwe aanhang van Liverpool is naar eigen zeggen een van de belangrijkste redenen voor de verlenging van de samenwerking. "De steun van de fans is echt geweldig. Er was eens een wedstrijd waarin ze continu liedjes over mij zongen. Het was toen moeilijk om me op de wedstrijd te richten. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt en dat is waarom ik hier zo gelukkig ben", besluit Agger. De verdediger speelde reeds 177 officiële duels voor de club uit Liverpool, waarin hij negen keer de netten deed trillen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties