Knokke blij met Van Der Heyden

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Knokke blij met Van Der Heyden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanwezigheid Peter Van der Heyden bij FC Knokke trekt belangstelling. Velen vragen zich af hoe groot de impact van Van Der Heyden op de club zal zijn. Henk Houwaart is alvast enthousiast. "Peter kan op elke positie aan de slag", aldus de trainer.

Hoe Houwaart de nieuwe vedette in zijn team zal gebruiken is vooralsnog niet duidelijk. “Zo'n waardevolle speler kun je pasklaar inzetten. Voorlopig heb ik er geen idee van hoe ik deze extra troef precies uit zal spelen, maar hij is sowieso polyvalent. Peter kan op elke positie aan de slag: als libero, als mannetje voor de verdediging of op de flank, noem maar op”, aldus Houwaart aan Het Nieuwsblad. De trainer liet eveneens verstaan dat Van Der Heyden volgende week al kan debuteren tegen Westkapelle.

Voorbeeld voor de jeugd

Ook voorzitter Vincent Van Honsebrouck is blij met de komst van de ex-speler van o.a. Club Brugge, Beerschot AC en Wolfsburg. “Wij stippelden gezonde sportieve ambities uit, en die vallen perfect te lijmen met wat Peter in gedachten heeft en ook uitstraalt. Zijn komst is trouwens een prima zaak voor onze jeugdige, talentvolle voetballers. Ze worden er alleen maar beter van en zo kunnen ze zelf extraatjes opsteken om tot een hoger niveau door te groeien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties