De Bruyne geliefd in Bremen

Koen Schaaphok
| 4 reacties
De Bruyne geliefd in Bremen
Foto: © SC

Kevin De Bruyne heeft ook de harten van verschillende figuren binnen zijn club Werder Bremen. Velen zijn dan ook vol lof over De Bruyne, Chelsea-huurling en Rode Duivel.

Nederlands international en ploeggenoot Eljero Elia is onder de indruk van de prestatie van onze landgenoot aan de Weser."Hij doet me denken aan de straatvoetballers in Nederland", vertelt de Nederlander aan Sporza. "Hij haalt een hoog rendement en is onze spelverdeler op het middenveld. Elke week wordt hij beter. Kevin combineert de Duitse kracht met de Belgisch-Nederlandse techniek. Jammer dat hij volgend jaar elders gaat spelen."

Ook de Oostenrijker Marko Arnautovic is blij met de Belg. "De Bruyne is een uitstekende voetballer die elke week laat zien wat hij kan. Hij kan alles, maar alleen als hij het ook wil. Ik hoop dat hij met ons blijft samenspelen. Dat zou een pluspunt zijn, maar dat ligt in de handen van de managers."

Vorderingen

Wat ben je met al die lofbetuigingen als de trainer zelf niet overtuigd is? Gelukkig voor De Bruyne is Werder Bremen-coach Thomas Schaaf blij met de huurling van Chelsea. "De Bruyne beschikt over veel kwaliteiten, hij is een erg complete speler. Zijn kopbalspel is iets minder, maar daar kan hij aan werken. Gelukkig heeft hij bij Bremen op korte tijd al vorderingen gemaakt. Hij krijgt het vertrouwen en hij betaalt ons dat terug op het terrein. We gaan genieten van dat ene seizoen dat hij hier speelt”, aldus Schaaf tegenover Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties