Lille hoopt op een stunt in Duitsland

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Lille hoopt op een stunt in Duitsland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lille OSC lijkt stilaan uitgebekerd op het kampioenenbal. Enkel een zege op het veld van groepsfavoriet Bayern München kan de Noord-Fransen nog wat Europese aspiraties bieden.

Als Lille OSC vanavond verliest op het veld van Bayern München, dan is de ploeg zo goed als zeker helemaal Europees uitgebekerd. Zelfs deelname aan de Europa League na de winterbreak lijkt dan nog quasi onhaalbaar. Lille-coach Rudi Garcia blijft evenwel strijdvaardig op UEFA.com.

"Het leuke aan voetbal is dat een outsider het altijd kan halen van de favoriet. Daar zijn al heel wat voorbeelden van. Wij gaan de drie punten hier niet cadeau doen aan Bayern en zijn bereid om risico's te nemen. We willen niet naar huis terugkeren met het gevoel dat we niet alles hebben geprobeerd om te winnen. Het is wel duidelijk dat we in een slechte situatie verkeren. We moeten beter gaan presteren en vanavond spelen we onze laatste kans uit. Het wordt onze zwaarste wedstrijd hier, in de Allianz Arena van Bayern. Het is een voorrecht om hier te mogen voetballen. We willen ervan genieten en hopelijk halen we hier een goed resultaat", aldus Garcia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties