Groep A: Behoudt Dynamo Kiev waterkansje op kwalificatie?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep A: Behoudt Dynamo Kiev waterkansje op kwalificatie?
Foto: © SC

Dynamo Kiev staat momenteel op de derde plaats met vijf punten minder dan PSG. Het moet vanavond absoluut winnen om nog een kleine kans te hebben op die tweede plaats. Als het wint stelt het ook plaats drie al veilig. Porto heeft aan een gelijkspel tegen Zagreb genoeg.

Dynamo Kiev - PSG

Dynamo Kiev heeft naast het thuisvoordeel nog een troef in deze wedstrijd. PSG zit namelijk niet in grote vorm in de eigen competitie. Indien PSG minstens gelijkspeelt is het geplaatste voor de volgende ronde.

Bij de thuisploeg zijn Raffael, Niko Kranjčar enTaras Mikhalik geblesseerd. Coach Blohkin wil ze vervangen met jongeren. PSG mist zeker drie pionnen: Ménez, Gameiro en Jallet. Bodmer is twijfelachtig.

FC Porto - Dinamo Zagreb

Zagreb moet winnen om de poort naar de Europa League op een kier te houden. Het FC Porto van Steven Defour heeft genoeg aan een gelijkspel om door te stoten naar de volgende ronde in de Champions League.

Maicon, Fernando en Alex Sandro zijn geblesseerd bij Porto. De bezoekers missen enkel Ante Rukavina met griep.

Wat denkt UNIBET over deze groep?

PSG is favoriet op bezoek bij Kiev. Een gokje bij UNIBET op de ploeg uit Parijs levert bij een inzet van 60 euro 144 euro op. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties