Reactie Deschacht: "Fier en ontgoocheld"

Deschacht: "Fier en ontgoocheld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht moest zijn linksachter verlaten en in het centrum van de verdediging gaan spelen. De routinier zag dat Anderlecht met opgeheven hoofd de Champions League mag verlaten.

Johan Walckiers in Malaga

Voor Deschacht is het wel extra frustrerend, want hij zag al een paar keer Anderlecht een goede Champions League-campagne spelen, maar er wel elke keer uitliggen. "Ik heb er al eens met vier, met zeven en nu met vijf punten uitgelegen. In elke andere poule zouden we nu doorgaan naar de Europa League, zeker na de matchen die wij gespeeld hebben, maar het mag niet zijn. Er zat meer in. We mogen fier zijn, maar ook ontgoocheld."

"Op z'n Anderlechts"

"Het is heel zuur ook als er een 100 procent goal wordt afgekeurd. Er is niets aan de hand bij die fase. En zo hebben we er toch een paar gelijkaardige gehad in onze zes matchen. Goed, zelfs al hadden we gewonnen, waren we nog vierde geweest, maar we hadden het wel verdiend. Mbokani, Jovanovic en Bruno hebben fantastische kansen gehad."

Vooral de manier van spelen was een hele verbetering met vorige campagnes. "We hebben met veel lef gespeeld, mar ook met veel risico. Op zijn Anderlechts zeg maar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties