Leleu (Oudenaarde): "Bedenkingen bij bepaalde tegentreffers"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Leleu (Oudenaarde): "Bedenkingen bij bepaalde tegentreffers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SV Oudenaarde kreeg op eigen veld vijf doelpunten om de oren van Lommel United. Trainer van Oudenaarde Stefan Leleu heeft zijn bedenkingen over de prestatie van zijn spelers.

“We hebben het zelf voor een groot stuk weggegeven. Nochtans waren wij goed begonnen. Jesse Martens bracht ons snel 1-0 voor, maar vrijwel meteen daarop gaven wij die voorsprong op een hoekschop weg. Dan word je even met de neus op de feiten gedrukt”, aldus de oefenmeester in Het Nieuwsblad.

Diezelfde Martens bracht Oudenaarde opnieuw op voorsprong, maar niet veel later kopte Vanaken de gelijkmaker binnen na een hoekschop. “Alles bij mekaar was de 2-2 bij de rust niet slecht”, reageerde Leleu.

Jeugdige spelers

Nadien nam Lommel het over. “Op het uur werden we opnieuw gevloerd door een hoekschop, al was er dit keer weinig verhaal tegen de kopstoot van Wisniowski.”

Lommel scoorde nog twee keer en zette zo de 2-5 cijfers op het bord. Coach Leleu vindt de cijfers overdreven. “Bij bepaalde tegentreffers heb ik mijn bedenkingen, maar ik kan mijn jeugdige spelers niets verwijten. De uitwedstrijd op Heist wordt superbelangrijk voor ons", besluit de trainer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties