Futsal Topsport Antwerpen boekt ruime zege

FT Antwerpen heeft zijn wedstrijd tegen Fenerbahçe Beringen gewonnen met 8-1. Daardoor blijft het in het spoor van leider Chatelineau. Beringen van zijn kant blijft kamperen in het rechterrijtje van het klassement.

Sababti opende snel de score voor de thuisploeg en na zes minuten had hij al twee doelpunten op zijn conto. Daarna viel de scoringsmachine van FT Antwerpen wat stil, waardoor het tot aan de rust 2-0 bleef. Doelman Cenik van Beringen was wel een van de sterkhouders in de eerste helft.

Na de thee maakte alweer Sababti snel de wedstrijd monddood, waarna FT Antwerpen de wedstrijd kon uittikken. Beringen kon na de 4-0 van El Ghaadaoui nog even iets terugdoen dankzij Ramdani, maar daarna zette de thuisploeg de puntjes op de i. El Ghaadaoui maakte nog zijn tweede en derde van de avond, Sababti zelfs zijn vierde en Zouggaghi zette vijf minuten voor tijd de eindstand vast op een zware 8-1.