Lloris: "Laatste wedstrijden gaan spannend worden"

Dries Van den Bergh
| 0 reacties
Lloris: "Laatste wedstrijden gaan spannend worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham-doelman Hugo Lloris mag er niet aan denken dat zijn team dankzij Arsenal naast een plekje in de top- vier grijpt. De ploegmaat van Jan Vertonghen leed afgelopen weekend verlies bij Liverpool en liet zo na om de kloof met de Gunners te vergroten tot tien punten.

Lloris zag er bij het tweede doelpunt van Liverpool op zondag niet goed uit, maar wil niet dat zijn ploegmaats te lang piekeren over dit verlies. “Het zou mooier geweest zijn als we de drie punten gepakt hadden, maar zulke dingen kunnen altijd gebeuren. Het zal nog spannend worden in de laatste wedstrijden, dus we moeten geconcentreerd blijven.”

Na het verlies op Anfield kwam er een einde aan de succesreeks van Tottenham, dat twaalf wedstrijden ongeslagen was. Hoewel dit verlies volgens Lloris een serieuze opdoffer was, denkt de Fransman dat het cruciaal is om er niet te lang bij stil te blijven staan. “Die ene wedstrijd moet ons zelfvertrouwen niet aantasten. We zijn aan een fantastisch seizoen bezig en dit was maar één wedstrijd. Nu moeten we de overige matchen afwachten en zien wat er gebeurt. Maar we moeten de moed erin houden, want we staan nog altijd op de derde plaats.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties