"Iedereen gelooft in een goede afloop"

"Iedereen gelooft in een goede afloop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt er in tweede klasse een inhaalspeeldag afgewerkt. De belangrijkste wedstrijd is misschien wel die in de staart van het klassement tussen Sint-Niklaas en Oudenaarde. Bij Oudenaarde hopen ze dat winst bij de hekkensluiter voor een nieuw elan kan zorgen.

Het gaat niet goed met Oudenaarde in 2013: het pakte een schamel puntje uit negen wedstrijden en is door de 1 op 27 gezakt naar een eindrondeplaats. Het heeft wel nog vier punten meer dan hekkensluiter Sint-Niklaas en dus heeft Oudenaarde er alle belang bij om te winnen bij de hekkensluiter.

Pieter Merlier heeft alvast goede hoop: “Iedereen gelooft in een goede afloop. Een zege tegen Sint-Niklaas kan ons opnieuw op het goede spoor zetten. We hebben nog zeven cupmatchen voor de boeg, waarin nog veel kan”, aldus de doelman tegen Het Nieuwsblad.

Het wordt wel moeilijk om het elftal in elkaar te zetten voor deze wedstrijd, omdat het om een inhaalwedstrijd gaat. “De nieuwe spelers zijn niet speelgerechtigd en we hebben te maken met enkele ziektes en blessures. Maar dat mag geen excuus zijn, met veel inzet en een over-mijn-lijk-mentaliteit moeten we zeker een goed resultaat kunnen neerzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties