Australië speelt gelijk, Japan verliest

Japan is nog niet zeker van een WK- ticket. Het verloor op het veld van Jordanië. Australië raakte niet verder dan een gelijkspel tegen Oman.

Jordanië kwam op slag van rust op voorsprong via Ateyah. Na een uur spelen verdubbelde Ibrahim de score. Twintig minuten voor tijd kwam Japan terug in de wedstrijd via Kagawa. Yasuhito Endo miste nog een penalty voor de uitploeg, waardoor Japan nog niet zeker is van een ticket voor het WK. Het moet in de volgende  twee wedstrijden slechts één punt halen om zich te plaatsen.

Australië kon thuis niet winnen tegen Oman, waardoor het in zijn laatste drie wedstrijden nog volop zal moeten strijden voor een WK-ticket. Australië stond na vijftig minuten spelen verassend 0-2 achter tegen Oman. Vlak na de 0-2, bracht Tim Cahill Australië terug in de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd maakte Holman gelijk. Door dit gelijkspel, staat Australië op een gedeelde derde plaats met Oman in haar poule. Jordanië staat tweede met één punt voorsprong. Australië heeft echter nog een wedstrijd te goed tegen Irak.

In de andere poule in Azië won Zuid-Korea met 2-1 van Qatar en Oezbekistan met 1-0 van Libanon. Oezbekistan staat na zes wedstrijden  eerste met elf punten. Zuid-Korea volgt op één punt, met nog een inhaalwedstrijd te gaan tegen Irak, dat derde staat met zeven punten.