Anzhi mist sterspelers Eto'o en Willian

Jens Van der Borght
| 0 reacties
Anzhi mist sterspelers Eto'o en Willian
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Anzhi Makhachkala zal de volgende weken niet kunnen rekenen op zijn aanvallende spelers Eto'o en Willian. Eto'o is voor drie weken out, terwijl Willian ondertussen ook al twee weken aan de kant staat.

De ploeg van Guus Hiddink zal de titelstrijd in Rusland moeten vervolgen zonder twee sterkhouders. Eto’o blesseerde zich met Kameroen in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Togo. Hij leidde zijn land met twee doelpunten naar een 2-1 overwinning, maar moest vijf minuten voor tijd vervangen worden met een knieblessure. Hij zal drie weken onbeschikbaar zijn.

Daarnaast zal de Russische club ook hun miljoenenaankoop, Willian, moeten missen. De Braziliaan, die voor 35 miljoen euro werd aangekocht, is voorlopig ook niet inzetbaar. De 24-jarige speler is al twee weken geblesseerd. Hij liep een dijbeenblessure op tegen Newcastle United.

Hiddink zal dus de volgende wedstrijden niet kunnen beschikken over twee belangrijke spelers. Anzhi staat momenteel tweede na 21 wedstrijden. Ze volgen op zeven punten van leider CSKA Moskou.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties