Mourinho en Lopez mogen niet falen

Fabian Morren
| 0 reacties
Mourinho en Lopez mogen niet falen
Foto: © SC

Vanavond krijgt Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League het bezoek van Galatasaray. Het duel staat wat in de schaduw van de open strijd tussen José Mourinho en Iker Casillas.

Real is torenhoog favoriet tegen Galatasaray. Toch is José Mourinho op zijn hoede voor de Turkse formatie. Galatasaray hoopt vooral de terugwedstrijd te redden om vervolgens in Istanbul - met het eigen publiek achter zich - voor een stunt van formaat te zorgen.

Real heeft overigens andere zorgen dan de wedstrijd tegen Galatasaray. Het botert niet meer tussen de coach en een monument: Iker Casillas. Mourinho laat de doelman, die nochtans weer fit is na een lange blessure, uit de wedstrijdkern. Nochtans zijn fans en journalisten dol op Casillas, maar Mourinho geeft geen krimp.

De Spaanse pers stelde zeer kritische vragen tijdens de traditionele babbel voor de wedstrijd. Mourinho pareerde ze allemaal en bleef kalm. "Iker moet goed blijven werken", zei hij. Het vertrouwen gaat uit naar Diego Lopez. Het vergrootglas van de buitenwereld is straks gericht op... Diego Lopez.

Ook Malaga - Dortmund

Straks speelt er nog een Spaanse ploeg: Malaga. Borussia Dortmund is de tegenstander. De Duitse landskampioen verloor nog niet in de Champions League dit seizoen. Malaga schakelde in de groepsfase onder meer Anderlecht uit. "Het worden twee open wedstrijden", voorspelt Dortmund-coach Jürgen Klopp.

Kan Real Madrid straks met twee goals verschil winnen van Galatasaray? Waag gerust een gokjeAls u denkt dat Real met twee doelpunten verschil wint, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 87,5 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties