Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Santiago Bernabeu
Real Madrid op zucht van halve finale
Fabian Morren

Real Madrid staat al met anderhalf been in de halve finales van de Champions League. De ploeg van coach José Mourinho won de heenwedstrijd van Galatasaray met 3-0.

Al na negen minuten zette Cristiano Ronaldo de thuisploeg op voorsprong. Na een knappe pass van Özil scoorde de Portugees met een mooie stift. Real Madrid was oppermachtig. Na een half uur scoorde Karim Benzema op aangeven van Essien.

Galatasaray kon enkel dreigen via enkele schoten. Ook na rust konden de Turken op geen enkel moment een vuist maken. Real beperkte zich tot het controleren van de wedstrijd en maakte er op mooie wijze nog 3-0 van. Met een kopbal zorgde Higuain dat de terugwedstrijd allicht enkel nog een formaliteit wordt voor de Spaanse topclub.