Twente wil Gomes terughalen naar Nederland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Twente wil Gomes terughalen naar Nederland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente denkt aan Heurelho Gomes als vervanger van Nikolay Mihaylov. Als de Bulgaarse doelman komende zomer vertrekt bij het team uit Enschede, staat Gomes met stip op nummer één om hem op te volgen.

Gomes stond tussen 2004 en 2008 onder de lat bij PSV. Daarna verkaste de Braziliaanse sluitpost naar Engeland, waar hij aan de slag ging bij Tottenham. In zijn eerste drie jaar bij The Spurs stond Gomes steevast in de basis. Daarna moest hij echter plaats ruimen voor ouwe rot Brad Friedel.

Gomes stelde zich niet tevreden met het statuut van invaller, en wanneer Tottenham ook Hugo Lloris ging halen, besloot de Braziliaan dat de tijd rijp was om te vertrekken. Sinds de winterstop komt de doelman uit voor Hoffenheim, waar hij op zijn beurt onze landgenoot Koen Casteels opnieuw naar de bank verwees.

Hoffenheim moet echter nog steeds opletten voor degradatie. Het lijkt dan ook twijfelachtig of Gomes in Duitsland blijft als de club naar tweede klasse zakt. Twente zou de Braziliaan al gepolst hebben, en die zou openstaan voor een terugkeer naar de Nederlandse competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties