Ghysel: "Ook in resterende wedstrijd volle buit pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ghysel: "Ook in resterende wedstrijd volle buit pakken"
Foto: © SC

KV Oostende ging afgelopen weekend met 0-2 winnen op de Bosuil. De honger bij KVO is na de titel nog steeds niet gestild. "We zijn nu ook bijna zeker van de derde periodetitel", aldus sportief manager Guy Ghysel.

De kustjongens kregen tot donderdag de tijd om de titel te vieren. Toch belette dat Oostende niet om de drie punten te pakken tegen Antwerp. “De spelersgroep verkeert in een flow”, aldus Guy Ghysel in Het Nieuwsblad. “Dat hebben we afgelopen weekend opnieuw vastgesteld. We spelen op een volwassen manier. Ik ben trots.”

KVO hield al voor de veertiende keer dit seizoen de netten schoon. “Ik merk al een volledig seizoen op dat we amper doelkansen weggeven. Na de druk kwam er nochtans wat druk van Antwerp. Maar we overleefden die periode zonder noemenswaardige problemen. Het was uiteindelijk een verdiende overwinning.”

Zondag komt SV Roeselare op bezoek in het Albertpark. Op de slotspeeldag trekt de kampioen richting Westerlo. “We zijn nu ook bijna zeker van de derde periodetitel. De groep wil in de resterende twee wedstrijden ook de volle buit pakken”, besluit Ghysel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties