Mazzu: "Boos dat clubleiding het zo ver liet komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Mazzu: "Boos dat clubleiding het zo ver liet komen"
Foto: © SC

WS Woluwe gaat dan toch in vereffening. De tweedeklasser legde enkele weken geleden ei zo na de boeken al neer. Trainer Felice Mazzu is boos en ontgoocheld.

WS Woluwe gooide hoge ogen in tweede klasse. Voor de jaarwisseling stond de club zelfs een tijdje aan de leiding. Woluwe pakte bovendien de eerste periodetitel en het daarbij horende ticket voor de eindronde. Die plaats zal nu wellicht naar STVV gaan.

“De vereffening hing al een tijdje in de lucht”, aldus een boze Mazzu in La Dernière Heure. “Maar ergens leefde er toch nog hoop op een oplossing. Het doet pijn na alles wat we dit seizoen hebben bereikt in de competitie. Ik ben teleurgesteld en boos dat de clubleiding het zo ver heeft laten komen.”

Toch beseft de oefenmeester dat het geen zin heeft om uitstel van executie te vragen. “Het is beter om er onmiddellijk een punt achter te zetten als je naar de maskerades van de voorbije weken kijkt. Ik heb mijn groep zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen de negativiteit die rond de club hangt.”

Volgens eerste geruchten doet White Star het seizoen uit met spelers die nog willen aantreden. De eindronde laat de club schieten. “Ik weet zelf niet of we de komende wedstrijden nog gaan spelen”, vertelt Mazzu. “Ik heb daar eerstdaags een onderhoud over met de clubleiding.”

Mazzu zelf zal wellicht niet lang zonder club zitten. De oefenmeester is gegeerd tot in de hoogste afdeling. Na het ontslag van Ron Jans polste Standard eventjes naar zijn diensten maar Mazzu verkoos het seizoen uit te doen bij Woluwe. Ook in Charleroi is zijn naam al gevallen in verband met volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties