Maken Chelsea en Fenerbahçe de klus af?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Maken Chelsea en Fenerbahçe de klus af?
Foto: © SC

Verzekeren Chelsea en Fenerbahçe vanavond hun plaats in de finale van de Europa League? Beide clubs wonnen een week geleden hun heenwedstrijd. Met Eden Hazard staat er mogelijk opnieuw een Belg in de eindstrijd.

In Londen en Istanbul denken de voetbalfans al aan een reisje naar Amsterdam. Chelsea en Fenerbahçe hebben immers de beste papieren om binnen enkele weken in de ArenA om de Europa League te strijden.

Chelsea – FC Basel

The Blues gingen een week geleden met 1-2 winnen in Zwitserland. Het lijkt dus een formaliteit voor Eden Hazard en co om de klus vanavond te klaren. Bovendien slaagde Basel er dit seizoen nog niet in om een Europese uitwedstrijd te winnen. Ook in de Genkse Cristal Arena kwamen de Zwitsers niet verder dan een gelijkspel.

De kans is dan ook reëel dat er opnieuw een Belg in de finale van de Europa League zal staan. Bovendien is Chelsea dé absolute favoriet om de beker mee te nemen naar Stamford Bridge.

Benfica – Fenerbahçe

Dan wacht er de Turken een moeilijkere opdracht in het Estadio Da Luz van Benfica. Fenerbahçe won de heenwedstrijd met het kleinste verschil (1-0). De Portugezen zijn thuis echter ontzettend sterk. In twaalf van de dertien laatste thuiswedstrijden trok Benfica aan het langste eind. Toch trekt Fenerbaçe, dat Europees aan een ontzettend sterk seizoen bezig is, als favoriet naar Lissabon. Een doelpunt in Da Luz kan immers voldoende zijn om Benfica de doodsteek te geven.

Kan Eden Hazard vanavond de netten doen trillen tegen Basel? Als je denkt dat de Rode Duivel vanavond het eerste doelpunt van de wedstrijd kan scoren, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 495 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via deze website een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties