Deelkens: "Altijd problemen met Nzolo"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Deelkens: "Altijd problemen met Nzolo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo verloor gisteren met het kleinste verschil bij Cercle Brugge. Meteen een streep door de rekening van de ambities van de tweedeklasser.

Met één op zes kijkt Westerlo al meteen tegen een kloof van vijf punten aan. De Kemphanen hadden nochtans uitgesproken dat het doel meteen de promotie is. Door het verlies van Westerlo op Jan Breydel is Cercle echter meteen dé topfavoriet om ook volgend seizoen mee te draaien in de Jupiler Pro League.

Vooral de rode kaart van Jarno Molenberghs deed de Westelse potjes overkoken. De middenvelder werd iets na het halfuur naar de douches gestuurd na een felle tackle op Frederik Boi. Na het laatste fluitsignaal wilde doelman Bart Deelkens verhaal halen bij de scheids voor de zware sanctie.

“Die rode kaart was ronduit belachelijk”, aldus de doelman in Het Nieuwsblad. “Ik heb het voor de wedstrijd ook al gezegd. Met deze scheidsrechter (Jérôme Efong Nzolo leidde de partij, nvdr.) zijn er altijd problemen. Collectief zet de ploeg een goede prestatie neer, maar hij oordeelde daar anders over. Na de één op zes wordt het moeilijk, maar we blijven in onze kansen geloven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties