Vergeet je CL-prono niet!

Redactie
| 0 reacties
Vergeet je CL-prono niet!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag is het hoogtepunt van het voetbaljaar voor velen daar: de finale van de Champions League. Vergeet dus zeker je pronostieken niet in de CL-prono. Wie weet wint u wel 1000 euro. Unibet heeft sowieso speciale promoties, waar je je voordeel kan mee doen!

Unibet doet mee aan 'The Final Countdown'. Elke dag is er een nieuwe actie waarmee je zeker je voordeel kan doen. Vandaag kan je bijvoorbeeld geld inzetten op de juiste score van de wedstrijd. Als er een rode kaart valt zaterrdag, krijg je dan sowieso je geld terug als je het niet bij het rechte eind had. Deze actie is enkel vandaag geldig, want morgen is er weer een andere.

Enkele mogelijkheden van prijzen die te winnen zijn bij een inzet van 60 euro:

1-0 voor Dortmund > 900 euro
0-0 gelijkspel > 840 euro
2-3 voor Bayern München > 1320 euro

Heb jij een goed werkende glazen bol? Haal die dan boven en voorspel de uitslagen in onze gratis Champions League-prono. De hoofdprijs bestaat uit 1000 euro bij Unibet! Ken je vrienden die ook zo'n bol, pendel of het verzamelde werk van Nostradamus in hun bezit hebben? Nodig hen dan uit, want je kan ook in team meedingen naar de prijzen.

Elk lid van het winnende team in het eindklassement wint namelijk ook 50 euro op zijn Unibet-account op voorwaarde dat hij/zij een minimuminzet heeft geplaatst van 10 euro op zijn of haar Unibet-account. Teams kunnen strijden om het beste team van België te worden. Wint jouw team dan krijgt elk lid 50 euro.  

Wie pakt de prijzen in de Duitse finale? Ga gerust wat gokken via clprono.voetbalkrant.com, registreer je, poets die glazen bol nog eens op en doe een gooi naar eeuwige roem en 1000 euro. Veel succes!

Bij een ruime winst van Dortmund kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u heel veel euro opleveren. Bij een 4-1 of zelfs 4-0 overwinning lopen de bedragen op tot 6000 en 9000 euro. Lewandowski kan met enkele geniale acties dus veel betekenen. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties