dorBorussia Dortmund
bayBayern München
0-1
60'
Ilkay Gündogan (pen) 68'
1-1
1-2
Datum: 25/05/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Finale
Stadion: Signal Iduna Park
Duitsland is klaar voor de finale
Frank Deckers
| 0 reacties
Duitsland is klaar voor de finale
Foto: © SC

Vanavond is het zover! Borussia Dortmund en Bayern München nemen het in Londen tegen elkaar op om te zien wie de beste ploeg van Europa is. Bayern München moet winnen, Dortmund kan de kat uit de boom kijken.

In Duitsland was Bayern München dit seizoen heer en meester. Ze wonnen met een voorsprong van maar liefst 25 punten het kampioenschap en ze spelen ook nog de bekerfinale. De enige prijs die Der Rekordmeister nog niet heeft kunnen winnen de voorbije jaren is de Champions League.

Bayern heeft een moeilijke relatie met de finale van de Champions League. De voorbije drie jaar verloren ze er twee en dat terwijl ze beide keren de favoriet waren. Vooral vorig seizoen in de Allianz Arena tegen Chelsea was een pijnlijke afgang.

Borussia Dortmund heeft in de halve finale laten zien dat ze de Europese toppers de baas kunnen. Lewandowski is een gesel voor iedere defensie. Het enige probleem is dat toptalent Mario Götze vanavond niet zal meespelen. De jongeling is de sterkhouder van Dortmund, maar hij moet vanavond geblesseerd toekijken hoe zijn huidige en toekomstige ploeg gaan spelen voor eeuwige roem.

Volgens UNIBET is Bayern de favoriet. Een gokje van 60 euro op de Duitsers levert 82,8 euro op. Als u denkt dat Lewandowski als eerste zal scoren, wint u 390 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws