Dortmund-top: "Lewandowski blijft"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Dortmund-top: "Lewandowski blijft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Lewandowski speelt volgend seizoen gewoon bij Borussia Dortmund. Dat laat de Dortmund-top alvast weten. De Duitse club loopt daardoor wellicht een pak geld mis.

Lewandowski maakte de voorbije seizoenen indruk. De 24-jarige aanvaller was een gesel voor iedere defensie. En dat was vooral Bayern München niet ontgaan. De Beierse topclub wilde, in navolging van Mario Götze, ook de Pool naar de Allianz Arena lokken.

De clubleiding van Gelb und Schwarz liet daarop weten dat een verhuis van de aanvaller naar Beieren geen optie was. “Als Lewandowski voor Bayern wil voetballen zal hij nog een seizoen moeten wachten”, klonk het in Dortmund.

Maar ook Real Madrid, Manchester United en Chelsea lieten een oogje vallen op 54-voudig international. “Robert speelt volgend seizoen gewoon bij ons”, aldus algemeen directeur Hans-Joachim Watzke in de Duitse media.

Daardoor dreigt Gelb und Schwarz een pak geld mis te lopen. Lewandowski heeft nog een contract voor één seizoen, maar weigert een nieuwe overeenkomst af te sluiten. Daardoor zal hij volgende zomer wellicht gratis vertrekken. De waarde van de Pool wordt momenteel op een slordige 25 miljoen euro geschat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties