Rubie: "Gloriejaren Antwerp herbeleven"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 35 reacties
Rubie: "Gloriejaren Antwerp herbeleven"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Saïf Rubie, de nieuwe sterke man bij Antwerp, is ambitieus. De tweedeklasser deed al heel wat transfers en is vastbesloten om terug te keren op het hoogste niveau. "Ik wil promoveren met deze club", aldus Rubie aan ATV.

De Great Old stelde met Jimmy Floyd Hasselbaink al een coach aan met een enorme Europese uitstraling en verder werden ook al heel wat spelers ingelijfd. Onder meer Jonas De Roeck en Wim De Decker tekenden al een contract op de Bosuil.

Het doel van Antwerp en Rubie is duidelijk: terugkeren op het hoogste niveau. “We willen kwaliteitsvolle spelers die zich willen komen bewijzen bij Antwerp. We willen jong en Belgsich talent ontdekken. En uiteindelijk willen we terug naar eerste klasse en de glorieperiode van twintig jaar geleden herbeleven”, aldus een ambitieuze Rubie.

"Imago van Antwerp verbeteren in Europa en de wereld"

Voorlopig is het wel nog even wachten op versterking. Pas in augustus, na de evaluatie van de kern, komt er mogelijk nog iets bij. “We hebben al tien spelers aangekocht. Het is al lang geleden dat Antwerp voor het nieuwe seizoen tien spelers kon voorstellen.”

“We moeten de kern nog wat op punt stellen, maar daar gaat de trainer over. Mijn taak is om de club te steunen en het imago van Antwerp te verbeteren in Europa en de wereld”, besluit de sterke man van de tweedeklasser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties