Perez haalt uit naar ex-speler

Leander Mespreuve
| 10 reacties
Perez haalt uit naar ex-speler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Mesut Özil naar Arsenal was ongetwijfeld een van de meest opmerkelijke van de afgelopen periode. Velen fronsten hun wenkbrauwen bij de beslissing van Real-voorzitter Florentino Perez. Vandaag onthulde Perez de reden in gesprek met het Spaanse ABC.

De 24-jarige dribbelkont kwam in de zomer van 2010 over van Werder Bremen naar de Spaanse hoofdstad. Hij ontpopte zich meteen tot sterkhouder binnen het team van coach Mourinho. Extra-sportief verging het de Duitser minder goed, zo blijkt nu.

“Mesut ontdekte de wereld van de vrouwen, iets wat hij voordien niet kende”, zei Perez. “Het ging niet per se over de vrouwen of de nachtelijke avonturen, wel over zijn onprofessioneel gedrag”, aldus de sterke van Real Madrid. Hij was de nachtelijke escapades van zijn pupil meer dan zat en besloot de begaafde middenvelder op het laatste nippertje te verkopen voor 50 miljoen euro aan het team van Arsene Wenger.

Perez reageert op die manier op de bakken kritiek die hij kreeg van zowel spelers, media als supporters. Zo hadden onder andere Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos hun ongenoegen laten blijken over het vertrek van hun teamgenoot. Benieuwd of de rust snel zal terugkeren bij het team van coach Ancelotti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties