Belgacom League: Blijft top-4 ongeslagen?

Belgacom League: Blijft top-4 ongeslagen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt er opnieuw gevoetbald in de Belgacom League. Er staan acht wedstrijden op het programma, enkel Tubeke-Antwerp is voor morgen. Blijft de top-4 ongeslagen?

Er zijn nog vier teams die na vijf speeldagen nog niet verloren in de  Belgacom League. Aan hen de opdracht om ook op speeldag 6 ongeslagen te blijven.

Voor Westerlo wordt dat - op papier - alvast het moeilijkste. Zij moeten op bezoek bij RWDM Brussels, die ook al tien punten tellen en in de eerste weken toonden over een uitgebalanceerd elftal te beschikken. Zeker in eigen huis wordt zo'n team lastig te ontwrichten, dus is het maar de vraag of Westerlo opnieuw drie punten pakt. Voor STVV wacht Dour, op papier iets haalbaarder - zeker in het eigen Limburg.

Quid Eupen en Moeskroen?

Eupen en Moeskroen-Péruwelz zijn op dit moment de twee leiders in de Belgacom League. Op papier hebben ze met thuiswedstrijden tegen Eendracht Aalst en KSK Heist niet de moeilijkste partijen voor de boeg.

Toch zijn daar twee bezoekende ploegen met andere ambities te bespeuren. Heist is vermoedelijk al tevreden dat het met vier punten voorlopig uit de degradatiezone blijft, terwijl Aalst meer had verwacht dan een 7 op 15 en droomt van de eindronde.

Strijd onderaan

Het duel van de dag is onderaan te vinden misschien. Geel en Hoogstraten - beiden nieuwkomers in de tweede klasse - spelen tegen elkaar een levensbelangrijk duel, waarin beiden op zoek gaan naar een eerste overwinning. En toch: vooral niet verliezen zou misschien wel eens het devies zijn bij de clubs. Later daarover meer hier op Voetbalkrant.com.

Wedstrijden

Geel - Hoogstraten 
RWDM Brussels - Westerlo
STVV - Dour
Virton - Roeselare
Moeskroen - Heist
Wezet - WS Brussels
Lommel - Dessel Sport
Eupen - Eendracht Aalst
Morgen > Tubeke - Antwerp

Wint de top-2 opnieuw?

Een gokje van 60 euro bij Unibet kan je veel geld opleveren als Eupen en Moeskroen-Péruwelz opnieuw winnen. Een comboweddenschap kan van je 60 euro algauw 156 euro opleveren voor twee thuisoverwinningen. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties