Interview Smet: "Elke match verwachten dat je gaat winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Smet: "Elke match verwachten dat je gaat winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst neemt het dit weekend op tegen Tubeke. Een thuiswedstrijd en dan verwacht men bij Aalst niets minder dan de drie punten. De Ajuinen zijn al uitgeschakeld in de beker en dus moet alles op de competitie gezet worden.

Door Dirk Pieters

"Natuurlijk moeten we thuis de volle buit pakken", aldus Mike Smet aan Voetbalkrant.com. Vorig jaar hebben we al laten zien dat we thuis heel sterk zijn en ook dit jaar moet dit het geval zijn. Uiteindelijk moet je elke wedstrijd aanvangen met het gedacht dat je kan en gaat winnen."

"Over onze start mogen we niet klagen. Alleen het spijtige is dat we punten lieten liggen tegen Hoogstraten. Voor de rest mogen we best tevreden zijn en wonnen we de wedstrijden die we moesten winnen. Op het veld van Antwerp kan je verliezen en dat zijn niet de wedstrijden waar we met Aalst moeten winnen. Het is enkel jammer dat je daar geen bonuspunten kan sprokkelen."

Enkele dagen geleden ging Geel nog over de knie. “Ik scoorde mijn eerste goal voor Eendracht Aalst en dat doet dubbel deugd als het nadien nog een overwinning oplevert. Het gaf me een geweldig gevoel. We staan momenteel op een mooie negende plaats, maar dat kan nog beter. Onze doelstelling is rond plaats zeven à acht en dat moeten we zeker durven ambiëren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties