Britse media lyrisch over Januzaj

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 35 reacties
Britse media lyrisch over Januzaj
Foto: © SC

In Engeland werd reikhalzend uitgekeken naar het debuut van Marouane Fellaini, maar het was jongeling Adnan Januzaj die in de schijnwerpers stond met zijn sterke invalbeurt. De pers gooit nu al met lof.

"Januzaj mag zich na zijn sterke debuut aan nieuwe schoenen en een plaatsje in de kleedkamer van het eerste elftal verwachten", lezen we in The Daily Mail. Onder Ferguson kwamen er namelijk regels voor jongelingen. Tot ze indruk maken in de Premier League moeten ze zich apart omkleden en mogen ze enkel zwarte schoenen dragen.

"Alle ogen waren op Fellaini gericht, maar Januzaj stal de show met een indrukwekkende invalbeurt van 23 minuten", gaat het verder in dezelfde krant.

The Independent gaat nog een stapje verder en vergelijkt Januzaj met clublegende George Best. Hij maakte zijn debuut immers exact 50 jaar geleden. "De inbreng van de Albanese Belg was verfrissend, zeker na al het theater van Ashley Young. Hij bracht af en toe dingen die we ook van Best zagen."

Bij ESPN werd de vergelijking gemaakt met Nani in zijn goeie periode. "Januzaj speelde de uitstekende verdediging van Crystal Palace simpel uit elkaar. Zijn elegante dribbels zorgden voor opluchting bij de fans. Ze werden verwend zoals Nani dat pleegde te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties