Doelpunten en overzicht Oost-Vlaanderen (03)

Gentil Dossche

Met 28 treffers bleken de doelschutters iets meer bij schot. Nick Pieters mocht 3 keer juichen, terwijl Tim Boydens, Samuel Crispyn, Kevin Roelands, Gunter Thiebaut en Fabio Vergucht er elk 2 voor hun rekening namen.

Goalgetters: 4: Pieters (Kruibeke) Schockaert (Lede) 3: Crispyn (Petegem) Mertens (Dikkelvenne) Smet (Melsele) Thiebaut (Ninove) Vanderbeck en Vergucht (Eine) Van Sprundel (Zelzate) 2: Boydens en Roelands (Maldegem) De Crick (Ninove) De Pauw en Van Impe (Rapide Lebbeke) Dekeukeleire (Lovendegem) Joye en A. Vanborm (Petegem) Meuleman en Wantens (Appelterre) Ponnet (Lochristi) Vinck (Melsele) 1: 34 spelers

Speeldag 3:Jong Lede begon scherp in Dikkelvenne en de thuisploeg herstelde het evenwicht. Aan het uur klommen de bezoekers op voorsprong en maakten af op het einde. Corvilain 0-1, Zwart 0-2

In een dol kwartier na de pauze zette Ninove gastheer Lovendegem schaakmat. In de eerste helft liet de thuisploeg enkele kansen liggen en dat brak zuur op. Van Belle 0-1, Thiebaut 0-2 en 0-3, De Crick 0-4

Bij de eerste goede aanval klom Melsele op voorsprong in Petegem maar aan de rust waren de rollen omgedraaid. De thuisploeg domineerde en de bezoekers moesten passen. Vinck 0-1, Crispyn 1-1, A. Vanborm 2-1, R. Vanborm 3-1, Crispyn 4-1

In een aangenaam kijkstuk bleken de doelmannen sterker dan de aanvallers. Zowel Zelzate als Rapide Lebbeke liet enkele wenkende kansen onbenut en dat leverde elk een punt op. Eindstand 0-0

Laarne-Kalkenwas de meest dreigende ploeg bij Ursel maar kon niet scoren van op de stip. Voor de thuisploeg was de deklat een dwarsligger. Eindstand 0-0

Een hertekend Merelbeke scoorde vrij snel maar aan de rust stelde Appelterre gelijk. In het 5de kwartier liep de thuisploeg terug uit en de bezoekers kwamen te laat. Melkebeke 1-0, Boeykens 1-1, Van Damme 2-1, De Rudder 3-1, Kulkens 3-2

Lochristizorgde voor de eerste kansen maar afwerken was er niet bij. Kort voor de rust nam Maldegem een dubbele voorsprong en de bezoekers lagen uitgeteld. Boydens 1-0, Roelands 2-0, Twum 3-0, Mertens 3-1, Boydens 4-1, Roelands 5-1

Kort na het uur keek Eine tegen een dubbele achterstand aan bij Kruibeke maar stelde in enkele minuten tijd orde op zaken. Pieters 1-0, Vergucht 1-1, Pieters 2-1 en 3-1, Vanderbeck 3-2, Vergucht 3-3

Rangschikking:Lede, Petegem 9p. Ninove, Rapide Lebbeke 7p. Laarne-Kalken 5p. Ursel, Lovendegem 4p. Appelterre, Maldegem, Melsele, Merelbeke 3p. Eine, Zelzate, Dikkelvenne 2p. Kruibeke, Lochristi 1p.

Speeldag 04: zaterdag: Eine – Ursel (18u) Ninove – Kruibeke (19u30) Melsele – Zelzate en Rapide Lebbeke - Maldegem(20u). Zondag (15u) Appelterre – Dikkelvenne, Laarne-Kalken – Petegem, Lede – Lovendegem en Lochristi – Merelbeke.

Foutje gezien? Contacteer Gentil Dossche via gentil@telenet.be of op 0499-767.499