Pérez: "We moeten ons niet druk maken over Özil"

Pérez: "We moeten ons niet druk maken over Özil"
Foto: © SC

Real-voorzitter Florentino Pérez kan het niet laten: ex-speler Mesut Özil moest het weeral ontgelden. De naar Arsenal vertrokken middenvelder kreeg weer een veeg uit de pan van de preses.

Pérez wil kennelijk de supporters sussen door allerlei uitspraken te doen over de Duitser. "Niemand hoeft het vertrek van Özil te betreuren. Hij kon de druk van Real Madrid namelijk niet aan. Özil heeft de club zelf gevraagd om een vertrek, dus er is geen reden ons daarover druk te maken."

En ook Barça-speler Gerard Piqué moest het ontgelden na zijn uitspraak dat Real spelers kocht met geld van de nationale bank Bankia. "Dat is niet waar. Maar Gerard is een goede jongen, dus laten we er verder maar niet op ingaan. De club heeft betaald voor de speler, zonder enige hulp van de bank of een andere financiële instelling. Voor de uitbreiding van Bernabéu moeten we wél geld lenen, maar daar zullen de seizoenkaarthouders niet onder lijden. Het zal zo'n drie tot vierhonderd miljoen euro kosten, wat we gaan betalen met tachtig miljoen per jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties