Reactie Voskanian: "Avond om snel te vergeten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Voskanian: "Avond om snel te vergeten"
Foto: © SC

Masis Voskanian mocht in de nederlaag tegen RWDM Brussels invallen en wou bij Voetbalkrant.com nog een korte reactie kwijt na de wedstrijd. Tevreden is hij niet, onder meer door een blessure.

Door Dirk Pieters

"Ik kan en wil mij eerlijk gezegd niet teveel uitspreken over de match aangezien ik maar de laatste 25 minuten gespeeld heb. Tevreden kan ik dus niet echt zijn en daarbovenop bezeerde ik mijn knie nog op het einde van de wedstrijd. Een avond dus om snel te vergeten."

Volgens de speler van Roeselare gaf zijn ploeg het weg. "We kwamen op voorsprong en vergaten dan te voetballen. Zo gaven we het zelf weg. We hebben niet genoeg druk gezet waardoor Brussels in de match kon komen en er lag te veel ruimte tussen onze linies waardoor zij hun spel konden spelen. Na de 2-2 geloofde ik er terug in, maar dan verloren we uiteindelijk toch nog."

"We kunnen niet bepaald tevreden zijn met onze klassering. Met onze kwaliteiten moeten we hoger mikken, maar moeten we vooral ook een kloof slaan met de staartploegen. In de bekerwedstrijd tegen Waasland-Beveren wordt het iets anders. Één wedstrijd waarin alles kan. We kunnen het ze knap lastig maken, daar ben ik zeker van."

Zaterdag staat er een nieuwe en zware wedstrijd op het programma tegen Westerlo. "Zij zijn enorm goed aan de competitie begonnen. Thuis moeten we voluit gaan voor de 3 punten. Ik ben van mening dat je thuis in tweede klasse altijd moet gaan voor de overwinning, maar dat neemt niet weg dat een punt tegen Westerlo geen slecht resultaat is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties