Slechtste start in 24 jaar

Leander Mespreuve
| 12 reacties
Slechtste start in 24 jaar
Foto: © SC

Het blijft onrustig bij Manchester United. David Moyes nam afgelopen zomer de fakkel over van succescoach Sir Alex Ferguson, maar heeft duidelijk nog veel werk voor de boeg.

Gisteren verloor Manchester United op eigen veld van West Bromwich Albion. De ex-ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku ging na een bewogen wedstrijd met de drie punten naar huis: (1-2). Met zeven punten uit zes wedstrijden staat United op een troosteloze twaalfde plaats, de slechtste positie in 24 jaar.

Drie wedstrijden gingen verloren en thuis tegen Chelsea kwam het niet verder dan een 0-0. Geen goede statistieken om mee te starten voor de nieuwe coach. De druk wordt steeds groter op het sterren-ensemble van Moyes, al wil hij hier niets van weten: “Deze ploeg is sterk genoeg om terug te vechten”, liet hij optekenen in de Britse pers.

De fans op Old Trafford zijn niet enkel ontevreden over het geleverde spel, ook de transferpolitiek van United blijft een heikel punt. Rode Duivel Marouane Fellaini is hiervan het perfecte voorbeeld. De ex-Everton-middenvelder zou teveel geld gekost hebben en zou niet renderen in het systeem van the Mancunians. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties