Berchem Sport lijkt gelanceerd

Berchem Sport begon heel lastig aan het nieuwe seizoen, maar de trein lijkt nu eindelijk op de rails te staan. In een inhaalwedstrijd haalde het uit tegen La Calamine: 5-1.

Zaterdag was er na een 2 op 21 eindelijk een eerste overwinning in de derde klasse voor Berchem Sport. En hoe: 0-5 op Oosterwijk.

Die positieve trend wisten de spelers van Berchem nu ook verder te zetten tegen La Calamine: 5-1. Nochtans was het aan de rust nog steeds een brilscore, maar daarna ging het ineens allemaal wel heel snel.

Van den Heuvel en Van Dessel (2x) zorgden binnen acht minuten voor een 3-0 voorsprong, wedstrijd meteen gespeeld.

Mulisa en Claessens dikten nog aan voor de thuisploeg, tussendoor had Martin-Suarez de eer gered voor La Calamine.