Reactie Kouyaté: "PSG in elke linie wereldtop"

Kouyaté: "PSG in elke linie wereldtop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht likt haar wonden na de zware nederlaag tegen Paris Saint-Germain. Ook Cheikhou Kouyaté zag bij momenten sterretjes tegen Zlatan Ibrahimovic en kornuiten. "Maar PSG is in elke linie simpelweg de wereldtop."

Cédric De Volder in Anderlecht

RSC Anderlecht ging gisteren met 0-5 onderuit tegen het allegaartje sterren van Paris Saint-Germain. Cheikhou Kouyaté was na afloop teleurgesteld, maar weigerde de nederlaag te dramatiseren. De Senegalees wil vooral naar de competitie kijken. Toch gaf hij zijn mening over de Franse landskampioen.

"Coach zag halve basisploeg vertrekken"

“Ik vond Zlatan Ibrahimovic simpelweg indrukwekkend”, aldus Kouyaté. “Alles wat hij met een bal doet, lijkt zo gemakkelijk. Vooral het derde doelpunt getuigde van absolute wereldklasse. Maar eigenlijk is PSG in haar geheel sterk. Elke linie is simpelweg de wereldtop.”

Ondertussen wordt ook het Anderlecht-publiek ongeduldig en lijkt de stoel van John van den Brom te gaan wankelen. “We zoeken nu al enkele weken naar ons niveau. Ook de coach wil niets liever dan wedstrijden winnen met goed voetbal. Maar we mogen niet vergeten dat hij een halve basisploeg zag vertrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties