Nieuw hoofdstuk in soap rond Diego Costa

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Nieuw hoofdstuk in soap rond Diego Costa
Foto: © SC

De soap rond de interlandcarrière van Diego Costa houdt aan. Spanje wil de spits van Atlético graag in de nationale ploeg, maar nu gaf ook Braziliaans bondscoach Scolari aan dat hij de ploegmaat van Courtois en Alderweireld graag wil selecteren.

De voorbije weken werd Diego Costa nadrukkelijk gekoppeld aan de Spaanse nationale ploeg. Het leek alleen nog wachten op de nodige documenten en de toestemming van de FIFA vooraleer de Atlético-spits het Spaanse shirt kon aantrekken.

Diego Costa blijft intussen de pannen van het dak spelen en dat is ook de Braziliaanse bondscoach niet ontgaan. Scolari gaf aan dat hij Costa er zeker bij zou zijn als hij nu de selectie voor het WK moest samenstellen. Dat vertelde de coach aan een medewerker van een Spaans radiostation, die zich bij wijze van grap had voorgedaan als Atlético-voorzitter Enrique Cerezo.

De speler zelf lijkt intussen zijn keuze al gemaakt te hebben. Dat gaf hij in elk geval aan na de wedstrijd tegen Austria Wien, waarin hij twee keer scoorde. Voorlopig wil hij zijn keuze echter nog niet bekendmaken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties