Reactie Snelders: "Anderlecht is veel te licht"

Snelders: "Anderlecht is veel te licht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Analist Eddy Snelders genoot gisteren met volle teugen van de voetballes die vooral Zlatan Ibrahimovic aan Anderlecht gaf. De Zweed speelde fantastisch, maar toonde ook aan dat Anderlecht tekort komt op dit niveau.

"Het is een man met enorme flitsen en dat heeft hij nog eens laten zien. Hij is altijd aanwezig, niet alleen door zijn gestalte, maar ook door zijn technische vaardigheden en snelheid. We hebben lang gewacht om zo iemand te kunnen bekijken op onze velden en nu was dat het geval. Het was absoluut genieten", aldus Snelders op Sporza Radio.

Snelders zag Anderlecht goed beginnen, maar na de eerste goal was het vet van de soep. "Gezien de vorige wedstrijden zal Anderlecht met schrik het veld opgekomen zijn, maar het eerste kwartier was niet slecht. Na de eerste goal werd het een kat-en-muisspel."

"Over de hele match bekeken was het veel te licht om in deze competitie te kunnen meedoen. Ik vrees dat dit jaar het niveau van de Champions League te hoog ligt voor Anderlecht. Het team van vorig jaar was meer uitgebalanceerd. Dit jaar is het allemaal net iets te weinig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties