Anderlecht wil meer tickets voor wedstrijd tegen PSG

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Anderlecht wil meer tickets voor wedstrijd tegen PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht gaat niet akkoord met de 600 plaatsen die het toebedeeld kreeg voor de Champions League-wedstrijd van volgende week dinsdag tegen PSG in het Parc Des Princes.

Om veiligheidsredenen werd eerst beslist om geen Anderlecht-supporters binnen te laten in het Parijse stadion. Na overleg met de veiligheidsdiensten kreeg paars-wit toch 600 tickets. Het bestuur van RSCA vindt dit aantal nog altijd veel te klein.

Anderlecht verstuurde al een brief naar de UEFA. Op de officiële website van paars-wit legt algemeen directeur Herman Van Holsbeeck uit waarom ze die brief geschreven hebben. “Normaliter hebben we als uitploeg recht op 5% van het aantal plaatsen, in realiteit komt dat dan neer op 2250 plaatsen.”

“Bovendien hebben we in de vorige confrontatie met PSG aangetoond dat we probleemloos een risicowedstrijd kunnen organiseren. Ook het feit dat het Anderlecht-publiek applaudiseerde voor PSG-spits Zlatan Ibrahimovic, vindt Van Holsbeeck een goede reden om meer volk toe te laten. Wij vinden dat de UEFA geen uitzondering moet maken voor een club die steeds alle veiligheidsregels heeft gerespecteerd.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties