Reactie Van den Brom: "Getoond dat we op dit niveau meekunnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 61 reacties
Van den Brom: "Getoond dat we op dit niveau meekunnen"
Foto: © SC

Paars-Wit deed wat niemand dacht te gaan doen: gelijkspel in Parijs. Na het 1-1 gelijkspel van Anderlecht tegen PSG hoorden we dan ook een bijzonder tevreden John van den Brom. "Ik ben fier op deze jongens."

"Je zag de focus bij iedereen", begon van den Brom zijn persbabbel. "Ik ben als coach ontzettend trots op deze jongens, ondanks alle kritiek die we allemaal kregen. Als je dan dit resultaat kan neerzetten, dan zegt dat zeer veel."

"Dat iedereen er voor geknokt heeft de volle 90 minuten lang en dat we er stonden van begin tot einde ... zoiets doet plezier", aldus de trainer op de persconferentie.

"Steeds meer automatismen"

Van den Brom ziet dat Anderlecht wel degelijk op de goede weg is en steeds beter wordt: "Je ziet steeds meer ingespeelde zaken, steeds meer automatismen. Dit resultaat komt niet uit de lucht gevallen, we werden de voorbije weken steeds beter."

"We hebben vandaag eindelijk in een uitwedstrijd getoond dat we meekunnen op dit niveau. Dit team is tot zeer veel in staat vanuit een goede organisatie en een goede discipline", aldus nog de coach.

"Compliment voor Praet"

Een opvallende rol was vandaag weggelegd voor Dennis Praet: "Ik had hem tijdens de wandeling in Parijs apart genomen en hem uitgelegd dat hij moest op rechts spelen en doen wat Gillet deed in de heenwedstrijd. Hij moest Maxwell uit de wedstrijd houden bij balverlies en dat lukte perfect, dus dat is een compliment waard voor Praet."

"Extra mooi was het dat hij ons rust gaf in de opbouw en zo ook betrokken raakte in de goal die we maakten. Een mooie goal overigens", aldus een blije coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties